Нет новых товаров
Нет товаров
Збірник рецептур національних страв та кулінарних виробів для підприємств громадського харчування всіх форм власності є нормативним документом для підприємств громадського харчування незалежно від форм власності.
Видається вперше в Україні.
Складається з 15-ти розділів, у яких пропонуються рецептури страв і кулінарних виробів кухонь народів різних країн (України, Росії, Білорусі, Молдови, Естонії, Литви, Латвії, Грузії, Вірменії, Азербайджану, Узбекистану, Казахстану, Туркменистану, Киргизстану й Таджикистану).і ЗО таблиць із нормами витрат сировини, виходу готової продукції, відходів і втрат у процесі кулінарного обробляння продуктів; основні правові, нормативно-правові й інші акти, що регулюють діяльність суб’єктів господарювання у сфері ресторанного господарства.
Автори Шалимінов О.В., Дятченко Т.П., Кравченко Л.О
Тверда Палітурка
Автор Шалимінов О.
Сторінок 992
Актуальна на 2021 рік.
На данный момент комментариев нет.
Только зарегистрированные покупатели могут оставлять комментарии и оценки